Tine holder inspirerende kurs for helsepersonell om kostholdet sin betydning i forebygging og behandling av sykdommer, der hun balanserer vitenskapelig dokumentasjon med enkle kostholdsråd og god veiledningsmetodikk. Hun har lang erfaring fra den klinisk hverdagen i spesialisthelsetjenesten på Oslo Universitetssykehus og fra NIMI og Synergi Helse Medisinske sentre. Tine har autorisasjon som klinisk ernæringsfysiolog og en ph.d i ernæring fra det Medisinske fakultet, Univeritetet i Oslo, hun har sin spesialkompetanse innen overvekt og fedme, diabetes type 2, hjerte- og karsykdom og fordøyelsessykdommer, men har også erfaring fra andre felt innenfor klinisk ernæring.

Her er eksempler på titler på kurs som Tine har holdt:

  • Hvordan veilede om kosthold til personer som har diabetes type 2
  • Kosthold for forebygging av kardiometabolske risikofaktorer
  • «Lav-karbo» er bra for blodsukkerreguleringen, men er det bra for hjertehelsen?
  • Kosthold og diabetes type 2.
  • Praktiske kostholdsråd for vektnedgang. Hva sier forskningen?
  • Trenddietter og vektreduksjon. Dette sier forskningen.
  • Irritabel tarm, er low FODMAP løsningen?