16sep

 

Podkasten Hjernesterk ønsker å fremme helheten for god helse og har derfor fått besøk av Tine Sundfør.
Sundfør er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad fra universitetet i Oslo. Hun har forsket på overvekt, fedme, hjerte- og karsykdommer, er forfatter- og kjent som en av landets fremste kostholdseksperter.

Lenge har mat primært blitt sett på som byggesteiner og energi for kroppen. De siste tiårene har man i større grad blitt klar over at maten vi spiser ikke bare påvirker hjernens normale funksjoner (hukommelse, humør feks), men også sannsynligheten for å utvikle en rekke forskjellige hjernesykdommer, som for eksempel Alzheimers demens, depresjon og ADHD. Er mat medisin, og er dette underkommunisert?  HØR MER

«Sprekere, lettere og gladere» - digitalt livsstilskurs hos Unicare Friskvern! Unicare Friskvern tilbyr…